icon Spring til indhold
+40.000 tilfredse kunder
Dame, der reder seng med Comforth infrarødt saunatæppe

HVORFOR BEHANDLINGSFORMEN VINDER FREM

FORDELENE VED ET INFRARØDT SAUNATÆPPE

Når hverdagens stress bliver for meget, er det vigtigt at tage et skridt tilbage og øve sig i selvpleje. En måde at gøre dette på er ved at investere i et Infrarødt Saunatæppe. Flere og flere mennesker bruger infrarøde saunatæpper som en måde at slappe af på og opnå en række sundhedsmæssige fordele. Mens traditionelle saunaer opvarmer luften, bruger infrarøde saunaer og saunatæpper lys til at hæve din kropstemperatur og skabe en intens svedoplevelse. Det hjælper dig ikke kun med at slappe af, men har også mange fordele for din hud, dit kredsløb og dit generelle helbred. Lad os se nærmere på, hvorfor disse tæpper er blevet så populære og hvordan de fungerer.

Gå direkte til Saunatæppet her

SÅDAN FUNGERER DET

Infrarøde saunaer fungerer ved at producere varme via fjerninfrarøde stråler (FIR). Denne type varme trænger dybere ind i huden end traditionel varm luft, så din krop kan nå højere temperaturer, mens du sveder giftstoffer og urenheder ud. FIR-bølgerne absorberes direkte i din hud og dine muskler, hvilket forbedrer cirkulationen, reducerer inflammation og giver generel afslapning. Kombinationen af disse virkninger bidrager til at forbedre dit immunsystem samt reducere kroniske smerter og træthed.

Et infrarødt Saunatæppe benytter simpelthen samme teknologi - blot uden du behøver at investere flere 100.000kr i installere en infrarød saunakabine.

HVAD KAN BEHANDLINGEN HJÆLPE MED?

Ud over de kraftfulde helbredende egenskaber giver et infrarødt saunatæppe også mange andre sundhedsmæssige fordele. Til at begynde med har undersøgelser vist, at regelmæssig brug kan hjælpe med at forbrænde kalorier og øge stofskiftet. Derudover kan det hjælpe din hud til at se sundere ud ved at reducere rynker, forbedre elasticiteten og fremme kollagenproduktionen. Endelig er regelmæssig brug af saunaen blevet forbundet med forbedret kardiovaskulær sundhed ved at hjælpe med at sænke blodtryksniveauet.

Fordele for kardiovaskulær sundhed

Forskning viser, at brugen af et infrarødt saunatæppe kan bidrage til at forbedre den kardiovaskulære sundhed ved at øge cirkulationen og reducere inflammation. Infrarødt lys trænger dybt ind i kroppens væv og muskler, hvilket hjælper med at reducere stress på hjertet. Denne type intense varmebehandling er med til at fremme sundere blodtryksniveauer, forbedret søvnkvalitet og generelt øget energiniveau.

Mand redder seng med comforth infrarødt saunatæppe

FORDELE VED ET INFRARØDT SAUNATÆPPE

Fordele ved afgiftning

Behandlingen virker ved at aktivere svedkirtlerne, som derefter frigiver giftstoffer fra kroppen gennem sved. Denne proces kan hjælpe med at reducere inflammation i leddene, skylle urenheder i dit system ud, forbedre hudens tone og fasthed samt hjælpe med muskelømhed efter træning.

Infrarøde saunaer er en af de sikreste måder at afgifte kroppen på, fordi der ikke er nogle risici forbundet med det, modsat eksempelvis forskellige fastekurer.

Fordele ved hudpleje

Da infrarøde saunaer bruger lys i stedet for varme til at inducere svedeturen, er der mindre risiko for dehydrering eller forbrænding sammenlignet med traditionelle saunaer. Ved regelmæssig brug har mange mennesker set forbedringer i deres hudtone og -struktur på grund af øget iltning grundet stimuleringen fra det infrarøde lys. Det hjælper også med at øge kollagenproduktionen, hvilket kan hjælpe med at reducere rynker over tid. Derudover fremmer behandlingen en bedre blodcirkulation, hvilket resulterer i en blødere hud med færre urenheder og akneudbrud.

Se produktet
Ung kvinde, der bruger Comforth infrarødt Saunatæppe med ansigtsmaske

KONKLUSION

Alt i alt er der mange gode grunde til at investere i et infrarødt saunatæppe. Ikke alene vil det hjælpe med at reducere stressniveauet efter en lang arbejdsdag, men det hjælper også med at fremme sund hud og forbedret hjerte-kar sundhed.

Overvejer du at prøve et infrarødt saunatæppe, så læse mere om Comforth Luksus Infrarødt Saunatæppe ved at klikke på knappen nedenfor.

GÅ TIL PRODUKTET

Læs mere

Er IPL hårfjerning farligt?

Er IPL hårfjerning farligt?

Laserhårfjerning er populær blandt mennesker, der ønsker en løsning til hårfjerning, der er mere permanent end andre metoder. Brug af lasere til at fjerne hår virker ved at forhindre hårsækkene i a...

Læs mere
IPL og Sol - Må man bruge IPL om sommeren?

IPL og Sol - Må man bruge IPL om sommeren?

For at undgå uønskede bivirkninger anbefales det at undgå intens soleksponering 1 uge før og 24 timer efter behandling med IPL hårfjerner.  Det anbefales dog at undgå intens soleksponering 2 uger ...

Læs mere
x