icon Spring til indhold
+35.000 tilfredse kunder

Om os

Hvem er vi?

Comforth Scandinavia er et dansk, familieejet firma etableret i 2020. Vores produkter er til dig, der går op i egen skønhed og velvære, og som ønsker at blive den smukkeste version af dig selv. Vi tilbyder innovative skønheds- og wellnessprodukter af den højeste kvalitet. Med Comforth Scandinavia får du mulighed for en forfriskende behandling i hverdagen. Vores produkter er udviklet på baggrund af anerkendt kosmetologisk videnskab og er designet i en ren, skandinavisk stil.

Hvorfor vælge os?

For os er det vigtigste, at du som kunde oplever tilfredshed og tryghed ved at handle hos os. Derfor tilbyder vi bl.a. 100-dages tilfredshedsgaranti, så du nemt kan returnere dit produkt, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds.

Kundeanmeldelser og feedback er vores mest værdifulde valuta. Derfor er vi stolte af vores gode omdømme, se bl.a. vores Trustpilot.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@comforth.dk ved behov for vejledning vedrørende dit produkt eller anden form for hjælp. Desuden opfordrer vi til at kontakte os, hvis du har eventuelle forslag til forbedringer. Alle mails bliver besvaret hurtigst muligt.

Nye, spændende produkter bliver løbende udviklet af vores professionelle team. Er du interesseret i at få de nyeste, eksklusive tilbud? Så tilmeld dig Comforth Club ved at indtaste din e-mailadresse nederst på siden.

x