icon Spring til indhold
+35.000 tilfredse kunder

Nyhedsbrevet Comforth Club - eksklusive rabatter og aktuelle nyheder

Skal du med i den eksklusive Comforth Club og nyde godt af et skønt community, live-on the go updates og one of a kind medlemstilbud? Så tilmeld dig lige her og bliv en del af klubben allerede i dag!

Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mailadresse i formularen nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

Er du stadig i tvivl om hvad Comforth Club indebærer? Så læs med nedenfor og tag et kig ind i hvad Comforth Club har at byde på.

Som medlem af Comforth Club går man aldrig ned på velvære

Comforth Club er for dig der går op i det seneste nye indenfor skønhed og velvære. For dig der elsker eksklusive tilbud og rabatter. For dig der interesserer dig for community og events med ligesindede beauty entusiaster!

Som en del af Comforth Club kommer du altid til at være up to date, hvad angår skønhed og personlig pleje. Via vores nyhedsbrev kommer du til at få aktuelle og relevante nyheder, både om produkter, nye kollektions lanceringer og generelle informationer der er ‘need to know’ i beauty branchen.

Derudover får du også som medlem af Club Comforth eksklusive medlemstilbud og muligheden for at købe limited-edition produkter som en af de første. Du vil altså med andre ord være den første der får notits, når der er nyt om innovative produkter med eksklusiv mulighed for rabatter og tilbud.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv medlem af Comforth Club i dag!

x