icon Spring til indhold
+35.000 tilfredse kunder

100% Tilfredshedsgaranti

🎄🎁 Julegavegaranti:

Ved alle produkter købt fra og med d. 1. november frem til juleaften 2023 starter den 100-dages tilfredsheds først d. 24. december 2023.

Lægger du et produkt fra os under træet i år, vil garantiperioden altså først starte når modtageren åbner pakken. 🌟

Smukkere hud og bedre velvære

Vores produkter er testede af mange, glade og tilfredse kunder. Derfor er vi sikre på, at produkterne virker som lovet, hvorfor vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti.

Vi garanterer dig en smukkere og renere hud, forudsat du bruger vores produkter som anvist. Har du alligevel ikke oplevet forskel efter 100 dage, kan du anmode om at få pengene retur mod returnering. Vær opmærksom på at produktet skal returneres sammen med alle reservedele.

Under 3% af vores kunder vælger at benytte sig af tilfredshedsgarantien. Køber du et produkt hos os, er du altså over 97% sikker på, at du vil få mærkbar gavn af dit køb.

Tilfredshedsgarantien gælder kun, hvis du har købt produkterne i vores webshop.

Hvordan sendes et produkt retur?

Du bedes først kontakte os, inden du sender produktet retur. Du skal blot beskrive, hvorfor du ikke er tilfreds. Herefter oplyser vi dig om returadressen. Når produktet er returneret og modtaget, refunderer vi pengene. Det er muligt at købe returlabel igennem os for 50kr, hvilket blot vil blive fratrukket det refunderede beløb.

Returret VS tilfredshedsgaranti

Vær opmærksom på at alle produkter i vores Comforth Care serie og vores æteriske olier ikke er dækket af tilfredshedsgarantien. De er dog stadig underlagt vores 100-dages returpolitik, hvilket betyder, at de kan returneres inden for 100 dage, men de skal returneres uåbnede i originalemballagen.

Alle andre produkter kan du frit prøve i op til 100 dage uden at påvirke din ret til returnering.

Betingelser

Læs vores refunderingspolitik her og vores handelsbetingelser her.

Vi håber at høre fra dig igen

Vælger du at returnere dit produkt, håber vi, du vil handle hos os en anden gang.

Har du spørgsmål til vores tilfredshedsgaranti, må du meget gerne skrive til os.

x