Sådan får du silkeblød hud

ALT OM PERMANENT HÅRFJERNING I EGET HJEM

Laserhårfjerning er populær blandt mennesker, der ønsker en løsning til hårfjerning, der er mere permanent end andre metoder. Brug af lasere til at fjerne hår virker ved at forhindre hårsækkene i at danne nye hår.

Hvad er permanent hårfjerning?

Laser hårfjerning virker ved at dræbe hårsække. Laseren beskadiger kun hårsække under en aktiv hårvækstcyklus. Af dén grund kræver det flere behandlinger (som regel minimum 5-7) med en uges mellemrum for at stoppe hårvæksten helt

For nogle mennesker er laserhårfjerning ikke helt permanent. Du har muligvis brug for en vedligeholdelsesbehandling med måneders mellemrum for at forhindre enkelte hår i at vokse frem.

Ofte er behandlingen ikke billig. Professionel laserhårfjerning kan koste over 1000,- kr. pr. behandling, og det kan tage adskillige sessioner (eller mere), før de ønskede resultater opnås. Glatte ben kan således nemt komme til at koste mange tusinde kroner.

I mellemtiden kan du bestille en IPL hårfjerningslaser derhjemme til under 1000,- kr. Dette er for mange en fordelagtig investering. Man skal dog være opmærksom på fordelene og ulemperne.

HVAD ER IPL? - FORDELE OG ULEMPER

Der er to typer hjemmeapparater til permanent hårfjerning. Den ene er en ægte laser, og den anden bruger intenst pulserende lys (IPL). Begge typer fjerner hår, og begge er mindre kraftige end dén maskine, du oplever ved behandling i en klinik.

IPL til hjemmebrug er sikker at bruge for amatører, så du ikke behøver at bekymre dig om at komme til skade eller overbehandle dig selv for at få glat hud (sørg dog altid for at følge instruktionerne nøjagtigt).

Ulemperne ved IPL i eget hjem er, at det kan tage et par behandlinger mere at blive helt hårfri end ved behandling i en klinik, da maskinen er mindre kraftig. Dette opvejes dog af dét faktum, at man kun betaler for maskinen og ikke for behandlingerne. Derudover er klinikmaskiner ofte større, hvorfor en helkrops behandling i eget hjem kan tage lidt længere tid end i klinikkerne.

COMFORTH IPL - PERMANENT HÅRFJERNER

Hvis permanent hårfjerning er nyt for dig, så er Comforth IPL den perfekte måde at starte på. Hvis du i forvejen går til professionelle behandlinger, så er maskinen en smart og økonomisk måde at inkorporere ugentlige behandlinger derhjemme.

Comforth IPL er af høj kvalitet, kompakt og nem at bruge uden tidligere erfaring. Comforth IPL kan indstilles til "autotilstand". Her blitzer maskinen automatisk i takt med, at maskinen bevæges langs huden, hvilket giver en hurtigere og nemmere behandling.

HVEM BURDE BRUGE IPL DERHJEMME?

Én af de største ulemper ved hjemme-hårfjerning med laser er, at IPL ikke virker på alle hår- og hudfarver. IPL påvirker pigmenten i hårsækken og er kun effektiv, når der er tilstrækkelig melanin i hårsækkene og tilstrækkelig kontrast mellem hud og hår. IPL er derfor mest effektiv til mennesker med lys hud og mørkt hår.

Hos mennesker med mørkere hud er der risiko for forbrændinger. IPL virker ikke på meget lyse hår, da melaninniveauet ikke er tilstrækkeligt højt. Ligeledes har røde hår en melanintype kaldet pheomelanin, som ikke absorberer energien fra IPL, hvorfor behandlingen ikke fungerer på røde hår. Se nedenstående skemaer for at vurdere om IPL vil kunne fjerne din hårvækst, og hvilket styrkeniveau du bør bruge med Comforth IPL

SIKKERHED OG RISIKO VED IPL

Sensitiv hud – Der er ikke nogen komplikationer ved sensitiv, tør eller fedtet hud. Hvis din hud er meget sensitiv, kan du være nødt til at bruge et lavere styrkeniveau end anbefalet. Det vil tage lidt længere tid at se resultater, men udover dette vil der ikke være nogle problemer.

Solbrændthed – Du må IKKE bruge IPL, hvis din hud er solbrændt. Vent 48 timer efter solbrændtheden er forsvundet, før du benytter IPL igen.

Rosacea - IPL bruges faktisk til at behandle rosacea. Den type IPL, som du bruger til hårfjerning, er dog ikke helt den samme, og du kan derfor ikke bruge Comforth IPL til at behandle rosacea. IPL hårfjerning vil dog ikke forværre rosacea, og du kan sagtens benytte maskinen, hvis du har rosacea.

Du må IKKE bruge IPL, hvis du har følgende hudlidelser:
- Hypæstesi
- Kontakteksem
- Fotosensitiv hud

Hvis du ikke har én af ovennævnte hudlidelser, er det 100% sikkert at bruge IPL. Comforth IPL er både FDA, CE, ROHS og FCC-certificeret, så du kan være tryg ved dine behandlinger.

OBS: Vi anbefaler, at du altid laver en spottest inden behandling for lige at checke, hvordan din hud reagerer. Vi anbefaler IKKE at bruge IPL, hvis du er gravid eller ammer.

START DIT FORLØB I DAG

Den permanente hårfjerner, MicroDerm, kan bruges af alle, vis hud- og hårfarve går ind under "egnet" i tabellen ovenfor. Vi anbefaler behandling én til to gange om ugen i 5-12 uger, hvorefter man kan sænke hyppigheden til blot hver anden uge til en gang i måneden.

Så ønsker du blødere, glattere og hårfri hud, så køb Comforth IPL ved at klikke på knappen nedenfor: