Alt om Diamantslibning i eget hjem

Sådan får du din hud til at skinne

Hudproblemer kan nogle gange fylde mere i vores liv, end de burde. Selvfølgelig har vi mange andre ting at tænke på som f.eks. karriere, kærlighedsliv, familie og venner, eller hvad vi skal se på Netflix. Til tider sker det dog, at vi vågner til en rødglødende bums på hagen og/eller rynkerne i panden så småt begynder at vise sig, og dette kan nemt ændre fokus fra de ting, som også betyder meget i vores liv. Ind i billedet kommer diamantslibning i eget hjem - én af de seneste trends til at holde vores hud ren og dermed sindet i ro.

Hvad er diamantslibning?

Definition: Diamantslibning involverer brug af et mildt slibende værktøj, som forsigtigt fjerner det øverste lag af huden. Det kan eksfoliere huden, reducere aldringstegn, blegne pigmentpletter og ar samt hjælpe hudens tone og tekstur til at fremstå mere ensartet.

Det er altid en god idé at være proaktiv og komplimentere sine klinikbesøg med vedligeholdelsesbehandlinger, som man kan udføre derhjemme. Diamantslibning er i denne sammenhæng et perfekt værktøj, som hjælper med at holde huden skinnende ren ved nænsomt at fjerne døde celler og snavs fra hudens øverste lag. Ved at fjerne dette lag sørger regelmæssig diamantslibning også for, at de aktive ingredienser i hudplejeprodukter trænger dybere ind i huden og virker mere effektivt.

Hvilken diamantsliber skal jeg vælge?

De bedste diamantslibere polerer huden med små diamanter eller krystaller, samtidig med at et stærkt vakuumsug fjerner død hud og urenheder. Pas på med at købe maskiner med følgende egenskaber:

  • Maskiner uden mikrokrystaller da disse ikke opnår den fulde effekt af diamantslibning.
  • Maskiner med svag sugeevne da styrken skal være intens nok for at promovere underhudens blodomløb.

Hyppighed af diamantslibning i hjemmet

Hjemmebaseret diamantslibning bør udføres én til to gange om ugen for optimal effekt. Behandlingen kan hjælpe cremer, serummer og andre produkter med at penetrere bedre ind i huden og give huden en flot glød. Selvom den bløde og glatte hud, som kommer efter en behandling, kan være vanedannende, er det vigtigt ikke at overdrive hyppigheden, da huden har brug for tid til at regenerere efter hver behandling. Husk derfor at bruge en god fugtighedscreme.

"Selvom den bløde og glatte hud, som kommer efter en behandling kan være vanedannende, er det vigtigt ikke at overdrive hyppigheden"

Eftersom diamantslibning kan være nyt territorium for mange, har vi skabt den perfekte løsning, som både kan bruges som enkeltstående behandling men også i samspil med professionelle behandlinger. Vi kalder den MicroDerm.

Diamantslibning i eget hjem
Hvis diamantslibning er nyt for dig, så er Comforth MicroDerm den perfekte måde at starte på. Hvis du i forvejen går til professionelle behandlinger, så er den Personlige Diamantsliber en smart og økonomisk måde at inkorporere ugentlige behandlinger derhjemme.

MicroDerm er af høj kvalitet, kompakt og nem at bruge uden tidligere erfaring. Den har et påsætteligt diamanthoved, så du får den fulde diamantslibnings-oplevelse, men har også et lille hoved til at rense porerne og et større ovalt hoved til at stimulere underhudens blodomløb. Al snavs og døde hudceller bliver suget op og fanget i maskinens filter, som nemt kan udskiftes.

Personlig diamantsliber

  Comforth MicroDerm - Personlig Diamantsliber (565kr)

Sådan giver diamantslibning "Skinnende Hud"

Når de døde hudceller er fjernet fra huden, vil hudoverfladen blive meget mere glat og ensartet, eftersom huden poleres. Dette gør, at huden reflekterer lys bedre, hvilket giver effekten af skinnende hud. Efter hver behandling vil det stærke vakuumsug stimulere underhudens produktion af kollagen og elastin, hvilket over tid er med til at genopbygge skader i huden. Behandlingen giver altså både kortsigtede og langsigtede resultater og er grunden til, at tusindvis af skønhedsentusiaster nyder behandlingen med jævne mellemrum.

Start dit forløb i dag!

Den personlige diamantsliber, MicroDerm, kan bruges af alle, som ønsker pænere og renere hud. Vi anbefaler behandling én til to gange om ugen i 8 uger, hvorefter man kan sænke hyppigheden til blot én gang om ugen. Sættet indeholder 20 filtre (ca. 2 års forbrug), 30-dages 100% tilfredshedsgaranti, samt 1-3 dages gratis levering. Så ønsker du blødere, renere og skinnende hud så køb din MicroDerm her!

  Comforth MicroDerm - Personlig Diamantsliber (565kr)