icon Spring til indhold
+40.000 tilfredse kunder

Guide til Comforth MicroDerm

På denne side kan du læse alt om hvordan du bruger Comforth MicroDerm. Læs guiden nedenfor eller videoen længere nede. Helt nederst på siden, kan du også se en video om i hvilken rækkefølge produkterne i Spapakken skal anvendes.

Før behandling

Rens huden, så den er ren, tør og uden makeup. Vælg herefter et sugehoved. Ved første behandling anbefales diamanthovedet.

Tænd maskinen på laveste sugestyrke og afprøv den på bagsiden af hånden. Dette anbefales for at øve vinkling og bevægelse, inden du bruger den i ansigtet. Vent 5 minutter for at se din huds reaktion, før du går videre.

Ansigtet kan med fordel dampes før behandling for at åbne og afslappe porerne. Dette gøres enten ved hjælp af en ansigtsdamper eller ved at lade dampen fra kogende vand ramme ansigtet i 5-10 minutter. Dette er dog ikke noget krav.

Under behandling

Maskinen har 4 sugestyrker. Ved første behandling er det vigtigt kun at benytte den laveste og dermed mest skånsomme sugestyrke. Ved efterfølgende behandlinger kan du gradvist øge sugestyrken. Undtagelse: Vil du fjerne hudorme omkring næsen med det lille sugehoved, kan sugestyrke 3-4 benyttes.

Behandlingen udføres ved nænsomt at bevæge maskinen over ansigtets naturlige linjer ved hurtige, glatte strøg. Undgå at behandle et område mere end 2-3 gange og hold ikke maskinen samme sted i flere sekunder.

Stop behandlingen hvis du oplever smerte. Smerte kan skyldes, at sugestyrken har været for høj, maskinen er holdt for længe samme sted, eller et område er blevet overbehandlet.

Efter behandling

Tag sugehovedet af og rens med vand og evt. en vatpind. Det anbefales desuden at afspritte sugehovedet.

Skyl ansigtet med koldt vand for at lukke porerne og berolige huden. Det er vigtigt, at huden får rigeligt med fugt. Afslut derfor med din vanlige ansigtscreme eller maske.

Lær efter hver behandling og justér så den passer til din hud fremadrettet.
Guide til Spapakken

Spapakken anvendes i følgende rækkefølge:

  1. Damp ansigtet med den Nano-Ioniske Ansigtsdamper (tilføj eventuelt æteriske olier til damperen).
  2. Brug MicroDerm efter anvisningerne (se evt. "Guide til MicroDerm").
  3. Afslut med CellCare Repair Creme.x

x