icon Spring til indhold
+40.000 tilfredse kunder

Guide:

Sådan laver du den perfekte blowout derhjemme

Med en flot blowout kan du forvandle dit hår fra kedeligt til glamourøst. Og du behøver slet ikke tage til frisøren for det. Vi guider dig til at lave den perfekte blowout derhjemme.

Hvad er en blowout?

En blowout er en metode til at tørre og style dit hår, hvor du klassisk set bruger en hårtørrer og en rundbørste for at skabe volumen, glathed og glans. Det er en populær teknik i skønhedssaloner, men med de rette værktøjer og teknikker kan du også opnå en professionel blowout derhjemme.

Guide til den perfekte blowout

En blowout giver volumen, silkeblød glans og en professionel finish, som mange af os stræber efter. Men hvis du vil opnå det fyldige, silkebløde look, er det vigtigt, at du forbereder dit hår og bruger det rette stylingredskab. Med vores Comforth AirPro 6-I-1 Hårtørrer har det aldrig været nemmere at få en blowout, der ligner, at du kommer lige fra salonen. Vi guider dig - trin for trin.

Trin 1

Forbered dit hår

Vask med shampoo og giv fugt: Start med at vaske dit hår med en volumengivende shampoo og en balsam eller maske, der giver volumen og fugt. En blowout fungerer bedst i nyvasket hår, for det giver håret det bedste udgangspunkt for en silkeblød blowout.

Fjern overskydende vand: Tør forsigtigt dit hår med et håndklæde, ideelt set et af mikrofiber. Fjern overskydende vand fra dit hår ved at duppe det forsigtigt. Det er vigtigt ikke at gnide håret, da friktionen kan forårsage krus og skade håret.

Trin 2

Opdel og beskyt

Påfør varmebeskyttelse: Inden du begynder at bruge din hårtørrer, er det vigtigt at beskytte dit hår mod varmeskader. Brug en god varmebeskyttende spray eller serum og fordel det jævnt gennem hele håret.

Opdel dit hår i mindre sektioner: For at sikre en jævn og effektiv blowout, skal du dele dit hår op i sektioner. Start med at dele dit hår i fire store sektioner – to forrest og to bagerst. Brug hårklemmer til at holde sektionerne adskilt.

Trin 3

Brug det rette redskab

Comforth AirPro™ - 6-I-1 Hårtørrer er et ideelt værktøj til denne opgave, da det kombinerer flere funktioner i ét og gør blow drying nemmere og mere effektivt.

Vælg det rigtige stylingtool: Med vores Comforth AirPro 6-I-1 Hårtørrer har det aldrig været nemmere at få et professionelt look med din blowout. Den kommer med flere udskiftelige hoveder, herunder en rundbørste, som er perfekt til at skabe volumen og glathed. Vælg rundbørsten og sæt den på hårtørreren.

Trin 4

Tør og style

Nu er det tid til at begynde at tørre og style dit hår.

Start med de nederste sektioner: Begynd med en af de nederste sektioner af dit hår. Tag en lille del af håret og placer rundbørsten ved rødderne. Tænd for hårtørreren på medium varme og begynd at bevæge børsten langsomt nedad, mens du følger børsten med hårtørreren.

Brug den rigtige teknik: For at skabe maksimal volumen og glathed, rul børsten indad ved spidserne af dit hår. Gentag processen indtil sektionen er helt tør og glat.

Fortsæt med de resterende sektioner: Gentag processen med hver sektion af dit hår. Vær tålmodig og sørg for, at hver sektion er helt tør, før du går videre til den næste.

Trin 5

Afslut og fiksér

Køl ned: Når du har tørret og stylet alle sektioner, skal du give dit hår et sidste koldt pust med hårtørreren. Dette vil hjælpe med at få din blowout til at holde og give ekstra glans.

Tilføj finish produkter: For at holde din blowout på plads og tilføje ekstra glans, kan du bruge en let hårspray eller serum. Undgå tunge produkter, da de kan tynge dit hår ned og reducere volumen.

Ret småfejl: Brug en kam eller fingrene til forsigtigt at justere eventuelle sektioner, der har brug for lidt ekstra opmærksomhed.

Trin 6

Få din blowout til at holde

Sov på et silkepudebetræk: Silkepudebetræk reducerer friktion og hjælper med at bevare glathed og glans i dit hår.

Undgå fugt: Fugt kan ødelægge en god blowout. Brug en anti-frizz spray, hvis du skal ud i fugtigt vejr.

Brug tørshampoo: For at forlænge din blowout kan du bruge tørshampoo ved rødderne for at absorbere overskydende olie og bevare volumen.

Hvorfor vælge en Comforth AirPro?

Læs mere

Sådan kommer du af med uønsket hårvækst

Sådan kommer du af med uønsket hårvækst

Har du hår, som du egentlig godt gad være fri for? Så læs med her, hvor vi kommer med vores bedste tips til at slippe af med uønsket hårvækst og erstatte det med blød og glat hud.

Læs mere
Blowout guide: Hvordan laver du blow drying af dit hår

Blowout guide: Hvordan laver du blow drying af dit hår

Med en flot blowout kan du forvandle dit hår fra kedeligt til glamourøst. Og du behøver slet ikke tage til frisøren for det. Vi guider dig til at lave den perfekte blowout derhjemme.

Læs mere
Indgroet hår – sådan forholder du dig til dem

Indgroet hår – sådan forholder du dig til dem

Et indgroet hår – eller folliculitis, som er den medicinske betegnelse – ligner typisk en knop eller bums under huden. De er irriterende og kan gøre ondt, men du kan faktisk nemt behandle dem derhj...

Læs mere
x

x