icon Spring til indhold
+40.000 tilfredse kunder

GUA SHA - Din vej til naturlig, pæn hud

GUIDE: Alt du skal vide om GUA SHA

Velkommen til en verden af naturlig skønhed og velvære. Her vil vi dykke ned i det fascinerende emne Gua Sha. En gammel kinesisk skønhedsteknik, der har vundet stor popularitet i den vestlige verden. Læs videre for at opdage, hvordan denne enkle, men effektive teknik kan forvandle din hud og dit velvære.

Gua Sha [udtales ”gwa sja”]

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha er en flere tusinde år gammel kinesisk massageteknik, der bruger specielle sten til at skrabe huden og øge blodcirkulationen og fjerne affaldsstoffer. "Gua sha" kan oversættes fra kinesisk til "at skrabe" og "røde pletter", og er blevet meget populært verden over, bl.a. grundet dens evne til at rense huden for ophobet lymfevæske, spændinger og smerter. Gua Sha giver øjeblikkelig effekt, og kan med fordel anvendes i din daglige skønhedsrutine.

Det er en naturlig og effektiv metode til at forbedre hudens sundhed og udstråling. Gua Sha er mere end bare en skønhedstrend. Det er en gennemtestet teknik, der har været brugt i årtusinder for at fremme sundhed og velvære.

Med vores Gua sha sæt får du både den traditionelle gua sha sten og den populære ansigtsrulle. Massagestenen kan også bruges til at massere nakken med henblik på at modvirke migræne og muskelsmerter. Gua Sha massage er især kendt for sin evne til at reducere oppustethed og give et friskere udseende pga. dets evne til at øge blodcirkulationen og dræne lymfevæske.

Bestil Gua Sha sæt

Sådan virker Gua Sha

Gua Sha virker ved at stimulere blodcirkulationen og lymfedræningen, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og reducere inflammation. Det kan også hjælpe med at løsne spændinger i musklerne og forbedre hudens elasticitet. Når du skraber huden med Gua Sha stenen, skaber du et let tryk, der hjælper med at stimulere kroppens naturlige helingsproces.

Gua sha med Comforth Scandinavia

Fordelene ved GUa Sha massage

Som en af nutidens mest populære former for naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og resten af verden, kan Gua Sha blive en favorit-del af din daglige skønhedsrutine.

Gua Sha massage er kendt for sine mange fordele:

✓ Øger blodcirkulationen
✓ Reducerer oppustethed og hævelser
✓ Dræner lymfevæske
✓ Fjerner spændinger i ansigtet, halsen, kæben og nakken
✓ Forbedrer hudens tekstur
✓ Mindsker poser og mørke rander under øjnene

Se produktet

Sådan bruger du din gua sha

Gua sha er en simpel behandling, som handler om at følge hudens naturlige linjer.

Et godt tip er at putte dit Gua Sha sæt i køleskabet. På den måde opnår du en kølende effekt, som både hjælper på oppustethed og hævelser.

Behandling med Gua Sha ansigtsrulle

Med ansigtsrulleren fra Comforth Scandinavia er det let at udføre en gua sha behandling. Du kan bruge rullen på både ansigtet og halsen.

Brug din Gua sha ansigtsrulle i 5-10 minutter ad gangen. Du kan med fordel gøre brug af rullen i din morgen- og aftenrutine for bedst effekt. Husk altid at brug creme, olie eller serum inden på starter med rullen.

Brug den lille rulle til finere områder og den store rulle til større områder.

Sådan gør du:

1. Begynd i midten af ansigtet og rul udad over kinderne.
2. Rul fra øjenbrynene op ad panden.
3. Rul fra underlæben ned langs halsen.

Behandling med gua sha sten

For at få det bedste ud af behandlingen med Gua Sha sten, er det vigtigt at bruge den rigtigt. Sørg for at holde den fladt mod huden og undgå at bruge stenens kanter. Anvend et moderat til kraftigt tryk for optimal massage. Se illustrationen på billedet, som viser, hvordan Gua Sha stenen skal bruges på både hals og ansigt.

1. Først skal du fugte huden, derefter tilføje ansigtsolie eller creme og arbejde den godt ind.

2. Hold din Gua Sha med den buede side mod dit ansigt. Bevæg nænsomt stenen fra toppen af halsen og ned for at dræne væske. Gentag 3-5 gange.

3. Bevæg nu stenen langs kæbelinjen, hagen og rundt om munden. Stryg huden tre til fem gange som på billedet. Bevæg altid stenen i korte stryg i én retning - aldrig frem og tilbage. Hvis du vil reducere oppustethed, skal du begynde nænsomt og efterfølgende hårdere for at afslappe musklerne.

4. Pres stenen fladt mod huden under øjnene eller henover irriterede områder for at lindre hævelser.

5. Til sidst: Bevæg Gua Sha'en i korte, lodrette bevægelser fra toppen af øjenbrynene op ad panden eller hold og pres mellem brynene for at lindre spændinger.

Brug din Gua Sha sten til at massere de valgte zoner og mærk en følelse af afslapning. Hvert område bør masseres omkring 5 gange. Skulle du se små blå mærker efter en kropsmassage med Gua Sha, er det helt normalt. Disse mærker skyldes frigivelse af stagneret blod og blokeringer i vævet. De vil dog hurtigt forsvinde igen.

Body Gua Sha - velvære til hele kroppen

Body Gua Sha er en fantastisk måde at bringe fordelene ved Gua Sha til hele kroppen. Det kan hjælpe med at løsne spændinger, forbedre blodcirkulationen og give en følelse af dyb afslapning. Ligegyldigt om du bruger det på dine arme, ben, ryg eller mave, kan Body Gua Sha hjælpe med at forbedre din hud og dit velvære.

Gua Sha før og efter

Efter regelmæssig brug af Gua Sha, vil du begynde at se mærkbare resultater. Din hud vil se mere strålende ud, og du vil opleve en forbedring i din hudtone og tekstur. Fra reduceret oppustethed til en mere defineret ansigtskontur, kan Gua Sha virkelig gøre en forskel i dit udseende.

Traditionel massage møder moderne wellness

Mens Gua Sha repræsenterer en dybdegående tradition inden for kinesisk velvære, tilbyder vi også moderne løsninger for at komplementere din wellness-rutine. Prøv bl.a. vores infrarøde saunatæppe, der er designet til at give dig en dyb afslapning, detoxe kroppen og forbedre blodcirkulationen. Kombineret med Gua Sha-massage kan du skabe en holistisk spa-oplevelse derhjemme, som både nærer din hud og dit sind. Opdag fordelene ved saunatæppet og fordyb dig i en verden af komfort og velvære.

Sådan renser du din Gua Sha

Det er vigtigt at holde din Gua Sha ren for at sikre, at du ikke overfører bakterier til din hud. Rens din Gua Sha efter hver brug med mild sæbe og vand, og tør den grundigt. Dette vil hjælpe med at forlænge levetiden på din Gua Sha sten og sikre, at du får de bedste resultater fra din Gua Sha massage.

Vælg den rigtige Gua Sha Sten

Når du vælger en Gua Sha sten, er det vigtigt at overveje din hudtype og dine specifikke behov. Forskellige sten har forskellige egenskaber, så det er vigtigt at vælge den rigtige for dig. For eksempel er jade sten kendt for deres beroligende egenskaber, mens rosenkvarts sten er forbundet med kærlighed og healing.

Gua Sha er en kraftfuld teknik, der kan forbedre din hud og dit velvære. Uanset om du er ny til Gua Sha eller en erfaren bruger, håber vi, at denne guide har givet dig nyttige oplysninger og inspiration. Husk, skønhed kommer indefra, og ved at tage sig af din krop, kan du hjælpe din hud med at se sit bedste ud.

GUA SHA: MASSAGE DU KAN MÆRKE

Leder du efter den perfekte gave til Mors dag?

Forkæl din mor med et Gua Sha sæt.

Du kan også tage et kig på vores udvalgte Mors dags gaver.

Har du spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål om Gua Sha

GUA SHA

Læs mere

Dybdegående og effektiv smertebehandling med EMS

Dybdegående og effektiv smertebehandling med EMS

EMS (Electrical Muscle Stimulation) teknologi har revolutioneret tilgangen til muskeltræning, genoptræning og smertelindring. Ved at anvende elektriske impulser til at stimulere muskler, tilbyder E...

Læs mere
Velvære starter her: Hvordan et saunatæppe kan øge dit velvære

Velvære starter her: Hvordan et saunatæppe kan øge dit velvære

Et saunatæppe er det perfekte redskab til at skabe afslapning og øge dit velvære derhjemme. Med dets sundhedsmæssige fordele og evne til at lindre stress og skabe en bedre søvn, kan et saunatæppe v...

Læs mere
Guide: Gua Sha - Din vej til naturlig pæn hud

Guide: Gua Sha - Din vej til naturlig pæn hud

Velkommen til en verden af naturlig skønhed og velvære. Her vil vi dykke ned i det fascinerende emne Gua Sha. En gammel kinesisk skønhedsteknik, der har vundet stor popularitet i den vestlige verd...

Læs mere
x